Cautare

61722 de rezultate pentru "ciprian dan flutur din deva" (6.09 secunde)
Ciprian Marica a analizat situatia lui Dinamo, club preluat recent de un nou actionariat.
Posibila modificare a Legii Sportului, care i-ar da Stelei drept de promovare, duce la schimburi "aprinse" de replici. Cel mai recent caz i-a avut protagonisti pe Ciprian Marica si pe Marius Lacatus.
Traian Basescu declara, in campania electorala din 2004, ca va pune Guvernul si Parlamentul la munca in slujba cetatenilor daca va castiga.
Potrivit proiectului de lege initiat de senatorii PSD Gabriela Firea si Darius Valcov, primarii vor putea sa isi delege din atributii viceprimarului, secretarului, conducatorilor compartimentelor functionale sau personalului din aparatul de specialitate, precum si conducatorilor institutiilor si serviciilor publice de interes local, in functie de competentele ce le revin in domeniile respective.
Cele 8 regiuni, repectiv Nord-Est, Nord-Vest, Centru, Sud, Sud-Est, Sud-Vest, Vest si Bucuresti-Ilfov, vor fi conduse de 8 guvernatori, fapt ce a determinat sa se discute inca din acest moment potentialii guvernatori ai regiunilor Asa cum De Ce News a scris, a inceput batalia pentru ocuparea functiei de guvernator, dupa regionalizarea Romaniei.
Mai mult, Dan Radu Rusanu propune crearea postului de presedinte executiv, pe care ar putea sa-l preia Stolojan.
El ii ia locul lui Dan Motreanu, devenit ministru al Agriculturii dupa revocarea din functie a platformistului Gheorghe Flutur.
Presedintele Organizatiei Judetene a PSD Galati, deputatul Dan Nica, sustine ca suma alocata in proiectul de buget pentru 2007 pentru Coridorul european IV este de 1% din valoarea totala si permite finalizarea acestei autostrazi in 100 de ani.
Asta arata deruta unei formatiuni care isi pierde suflul, dar altminteri sigur cei din Opozitie au si ei retinerile lor in legatura cu traseismul si valoarea celor care vin", a adaugat presedintele de onoare al PSD.
DAN D. ... O astfel de celebritate este, cu siguranta, si actorul de comedie canadiano-american, scenaristul, muzicianul si omul de afaceri Dan Aykroyd, cunoscut publicului din Romania mai ales din filmele Ghostbusters, dar extrem de bine cunoscut la el in tara pentru numeroase alte filme si spectacole TV.
"Caderea lui SOV - marea sansa politica a lui Dan Voiculescu". ... Arestarea lui Vantu prefigureaza, in opinia multor voci din presa, iminenta arestare si a lui Dan Voiculescu, un alt mare adversar al lui Traian Basescu.
In urma cu o luna, mai precis pe 25 noiembrie 2017, la targul Gaudeamus, in pavilionul central Romexpo, la standul editurii Scoala Ardeleana a avut loc o lansarea oficiala a cartii Enigma lumilor paralele, scrisa de Dan D.
Asa-zisa reforma a sistemului energetic romanesc, in spatele careia s-a aflat ex-ministrul economiei, pesedistul Dan Ioan Popescu, s-a dovedit a fi profitabila mai degraba pentru „baietii destepti“ de pe piata energiei, cum i-a numit presedintele Traian Basescu pe cei care castiga sute de milioane de dolari din intermediere.
Deputatul Dan Ioan Popescu si-a dat ieri demisia din PSD, la sase luni dupa ce s-a autosuspendat din functia de conducere pe care o detinea in cadrul acestei formatiuni politice.
Catalin Chelu a declarat ieri in instanta ca Dan Fatuloiu l-ar fi santajat si ar fi facut presiuni asupra lui in mai multe randuri in vederea obtinerii de foloase materiale.
Cu proiectul Partidului Poporului mort in fasa, Patronul OTV, Dan Diaconescu, va prelua, in perioada urmatoare, fraiele Partidului "Initiativa Nationala". ... Dan Diaconescu nu este singurul care vede PIN ca pe o rampa de lansare.
Fostul lider al Organizatiei de Bucuresti, Dan Ioan Popescu, a demisionat din PSD, invocand modul in care se lucreaza in partid.
Puteti citi in continuare partea a 2-a a interviului cu Dan Andronic, acordat EVZ. ... • Dan Andronic: ... Trebuie creat din nou acel bloc de dreapta care sa se bata cu stanga. ... • Dan Andronic:
Este vorba despre Miron Mitrea si Dan Ioan Popescu. Astfel, fostul ministru al transporturilor, Miron Mitrea, este cercetat de procurorii Sectiei de Urmarire Penala si Criminalitate din cadrul Ministerului Public, intr-un dosar in care, initial, procurorii anticoruptie dispusesera neinceperea urmaririi penale, ne-au informat ieri surse judiciare.
Este vorba despre Miron Mitrea si Dan Ioan Popescu. Astfel, fostul ministru al transporturilor, Miron Mitrea, este cercetat de procurorii Sectiei de Urmarire Penala si Criminalitate din cadrul Ministerului Public intr-un dosar in care, initial, procurorii anticoruptie dispusesera neinceperea urmaririi penale, au informat ieri surse judiciare.
google-analytics.com